Vi er forhandler af Ajax og TrueGuard alarmsystemer som er uden abonnement eller med, det bestemmer man selv.

Hoeg.dk kan tilbyde at din alarm bliver tilkoblet en kontrolcentral som er bemandet 24/7 365 dage af uddannede og erfarne vagtassistenter. Vi kan også tilbyde en vagt service hvor en vagt besøger din virksomhed eller hjem. Alt dette er styret ud fra den aftale vi indgår, kontrolcentralen koordinerer herefter den aftale.

Vores ud kørende vagt ordning er meget fleksibel, det kunne være at den service skal være aktiv i en ferie så virksomheden eller dit hjem får besøg ved en alarm, alt er styret fra kontrolcentralen.


Alle vores alarmsystemer er opkoblet til internettet, men hvis strømmen går, kan systemet monteres med et SIM kort (datakort) og internt batteri i alarmpanel overtager som sender en alarm til din telefon eller kontrolcentral. Det er valgfrit om systemet har et SIM kort og hvem der er telebyder. Hoeg.dk kan tilbyde telekort til en rigtig god pris.


AJAX alarmkit med tastatur og indendørs sirene
Startsættet til Ajax sikkerhedssystemet består af en Hub, bevægelsesdetektor, Dør-/vinduesdetektor samt en nøglering med panik-knap. Derudover følger der i denne pakke også et tastatur samt en indendørs sirene med.

Driftsprincip
Detektorerne registrerer menneskelig tilstedeværelse/bevægelse og åbning af vinduer eller dør. Hub'en sender besked om en alarm til kontrolcentral og systemejerens smartphone.

Funktioner
Startsættets muligheder udvides ved tilslutning af f.eks. røgdetektorer, vandlækagedetektorer, automatiseringsenheder samt videokameraer.


TrueGuard alarm med et stort tilbehørs- og komponentudvalg, er det muligt at sammensætte en alarmløsning der dækker både sikring og hjemmestyring. Tilbehørskomponenterne passer til alle alarmpanelerne og kan derfor

kombineres som ønsket. Dette gør også alarmsystemet til et fleksibel og fremtidssikret system, med mulighed for løbende at tilføje nye enheder, hvis behovet skulle opstå.

TrueGuard alarmen er udviklet med den smarte TrueCom teknologi, som sikrer en stabil kommunikation mellem alle de trådløse komponenter i alarmsystemet. Komponenterne kører med F1 frekvensen, hvilket sikrer en imponerende rækkevidde på helt op til 2000m. (under optimale omstændigheder).

Alarmerne kan snakke sammen med mange 3. parts produkter, bl.a. Philips HUE pærer, IKEA TRÅDFRI pærer, OSRAM Smart+ osv.

Kontakt os

Michael Sørensen

27640254